Kategorie Přihlásit Košík
A-Z papír, spol. s r.o. (http://www.azpapir.cz/)

Ochrana osobních údajů

Informační memorandum společnosti A-Z papír, spol. s r.o. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) ve znění pozdějších předpisů

1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo  (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

5. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám, s vyjímkou povinností správce stanové zákonem ( 253/2008 Sb.) a pro kontrolní orgány.

6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Výše uvedené osobní údaje jsou podle článku 6 GDPR nařízení zpracovávány na základě odst. 1 b)

8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.

Kategorie zboží

Info

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do  48 hodin.


Nově nás najdete i na facebooku!

https://www.facebook.com/azpapir


Prosíme zákazníky firmy A-Z papír, spol. s r.o., kteří již s námi
v minulosti obchodovali, aby si neprováděli novou registraci do eshopu, ale vyžádali si přihlašovací údaje přes telefon (515 264 555) nebo email (azpapir@azpapir.cz) přímo na našem zákaznickém servisu.
Tyto údaje Vám budou obratem poskytnuty a následně se můžete do eshopu přihlásit.
Tímto postupem předejdeme chybnému duplikování zákazníků.

Děkujeme a přejeme příjemný nákup.

Poptávka

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici osm:

Rychlý kontakt

tel.: +420 515 264 555
tel.+fax: +420 515 260 546
tel. prodejna: 606 782 189

azpapir@azpapir.cz

Provozní doba:
Po-Út: 7:30 - 15:30
St: 7:30-17:00
Čt: 7:30-15:30
Pá: 7:30 - 13:00

Novinky e-mailem